¡Ruta de Tapas y Cócteles!

TaPalma 2021 celebra la ruta de tapas y cócteles del 24 al 28 de noviembre por diferentes zonas de Palma. 

Una decimo séptima edición en la que los establecimientos participantes ofrecerán al público tapas o cócteles con el objetivo de impulsar el sector de la restauración.

 

L’aparcament s’incorpora a la xarxa de l’SMAP i s’obre als residents

 

La Societat Municipal d’Aparcaments i Projectes SA (SMAP) va recuperar a finals del mes de setembre les instal·lacions de l’aparcament situat a Avingudes. Aquesta instal·lació, que té 420 places d’aparcaments, disposa de dues plantes  subterrànies que sumen  6.000 metres quadrats. L’aparcament d’Avingudes se situa al tram comprès entre les Avingudes, des de l’inici del carrer Nuredduna i fins l’iniciï del carrer General Ricardo Ortega.

L’SMAP projecta dur a terme tota una sèrie de millores de les instal·lacions perquè incorporin els mateixos serveis que la resta d’aparcaments de la xarxa de l’SMAP integrada per 14 acaparaments com ara la instal·lació d’un nou ascensor, la posada en marxa del sistema d’entrada per lectura de matrícula, incorporar un espai per aparcar bicicletes i també places amb carregadors elèctrics, entre d’altres.

Així mateix, a partir del proper  2 de desembre, s’obrirà el termini per oferir 100 abonaments perquè els residents de la zona puguin contactar diferents modalitats d’aparcament. En aquest sentit, es posaran en marxa abonaments de modalitat nocturna per un preu de 30 euros al mes, abonaments d’horabaixa/vespre per un preu des de 65,65 euros al mes i abonaments 24 hores per un preu de 149,50 euros al mes.

A més d’aquesta modalitat d’aparcaments des del passat 17 de novembre està en marxa la campanya d’abonaments bonificats adreçada a residents que acreditin estar empadronats al carrer Nuredduna i plaça de les Columnes per un preu de 65 euros al mes. La previsió és que a partir del 25 de novembre s’ampliï aquesta bonificació a carrers dels voltants del carrer Nuredduna.